چاپ        ارسال به دوست

دکتر «کی‌نیا» در کارگروه خدمات فرهنگی، اجتماعی و صنایع خلاق عنوان کرد:

پارک علم و فناوری تلاش می‌کند نقش تسهیل‌گر را برای شرکت‌ها ایفا کند

  جلسه کارگروه شرکت‌های حوزه خدمات فرهنگی، اجتماعی و صنایع خلاق، روز سه‌شنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری، این جلسه با حضور مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های زیر مجموعه پارک که در حوزه خدمات فرهنگی، اجتماعی و صنایع خلاق، فعال هستند و دکتر «کی‌نیا» ریاست پارک علم و فناوری، با موضوعیت برنامه‌ریزی و تعیین هدف برای کارگروه شرکت‌های فرهنگی و اجتماعی  زیر مجموعه پارک علم و فناوری هایتک کرمان، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر «فرشید کی‌نیا» با اشاره به اینکه بسیاری از شرکت‌های عضو این کارگروه می‌توانند در کارگروه‌های دیگر هم فعال باشند، گفت:« حوزه فرهنگ و اجتماع یک حوزه بین‌رشته‌ای است که متأسفانه در بسیاری از موارد مغفول مانده است و به اندازه کافی تاثیرگذار نبوده است.» وی ادامه داد:« با تشکیل کارگروه فرهنگی واجتماعی می‌خواهیم تلاش کرده تا نقش مولفه‌های اجتماعی پررنگ‌تر  شود و در همین راستا شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند را حمایت کرده تا در مسیر پیشرفت قرار گیرند.  باید در نظر داشت، انتفاع و پیشرفت در مسائل اجتماعی یک‌بعدی نبوده و در سطح جامعه تأثیر زیادی خواهد داشت.»

رئیس پارک علم و فناوری هایتک کرمان در این جلسه با طرح موضوعات مختلف از اعضا حاضر در جلسه خواست که نظر خود را اعلام کرده و با اعمال‌نظر از ظرفیت تأثیرگذاری خود استفاده کنند.

یکی از موضوعاتی که دکتر «کی‌نیا» در این جلسه مطرح کرد، موضوع نام‌گذاری استان کرمان به‌عنوان پایتخت مقاومت بود و اینکه آیا این نام‌گذاری بر روی فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی می‌تواند، تأثیرگذار باشد و چگونه می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد؟. وی با تأکید بر مقام سردار شهید «قاسم سلیمانی» گفت: «وقتی کرمان به‌واسطه حضور سردار، پایتخت مقاومت شناخته شده ، آیا به ‌اندازه کافی از این ظرفیت اجتماعی و فرهنگی در استان استفاده شده است؟» و از اعضا حاضر در جلسه خواست تا نظرات و پیشنهادهای خود را این خصوص اعلام کنند.

یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه کارگروه، برگزاری رویدادهای مختلف بود که دکتر «کی‌نیا» تأکید کرد که اعضا کارگروه‌ها می‌توانند در زمینه برگزاری رویدادهای مختلف به طور مستقیم پارک را یاری کنند و باید این همکاری بر اساس ظرفیت شرکت‌های عضو کارگروه انجام شود. وی ادامه داد: «قدرت ضریب نفوذ کارگروه‌ها در مسائل اجتماعی استان و شهر کرمان را خود، کار گروه‌ها با فعال‌بودن تعیین می‌کنند و هدف پارک برای برگزاری این جلسات این است که شرکت‌های عضو هر کارگروه به هم‌افزایی توان خود برسند و دراین‌بین پارک علم و فناوری هم تلاش می‌کند که نقش تسهیل‌گر داشته باشد و حتی به‌نوعی حلقه ارتباطی شرکت‌ها و سازمان‌های دیگر بوده تا شرکت‌ها بتوانند همه ظرفیت‌های خود را شکوفا کنند.» 

 در این جلسه مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های فعال در حوزه فرهنگی، اجتماعی و صنایع خلاق حضور داشته و هر کدام به‌صورت مستقل، شرکت خود و زمینه فعالیت شرکتشان را معرفی کردند و مدیرعامل یا نماینده هر شرکت پیشنهادهای خود را در مورد تعیین مسیر و اهداف کارگروه بیان کرد. برخی از این پیشنهادها، برگزاری رویدادهایی فرهنگی، اجتماعی درباره تولید محتوا برای کودکان بود و هم چنین ایجاد خانه خلاق در استان کرمان که در آن طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی انجام شود. در خصوص پیشنهادهای مطرح شده، ریاست پارک علم وفناوری هایتک کرمان وعده داد که از هیچ تلاشی فروگزار نخواهد بود.

 

 

 


٠٨:١٢ - شنبه ٨ مهر ١٤٠٢    /    عدد : ٤١٨٣    /    تعداد نمایش : ٣٦٥