چاپ        ارسال به دوست

بازدید ریاست پارک علم و فناوری استان کرمان از مراکز رشد و واحد‌های فناور رفسنجان

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کرمان، دکتر سپهوند ریاست پارک علم و فناوری استان کرمان به همراهی دکتر فرحبخش مدیر مراکز رشد، صبح روز سه‌شنبه ۲۵ام آبان ماه طی سفری به رفسنجان ابتدا به دانشگاه علوم پزشکی رفته و ضمن دیدار با ریاست، معاون پژوهشی، مدیر مراکز رشد، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و مدیر واحد مالکیت فکری دانشگاه به گفت‌وگو پرداختند.


در این جلسه که در دفتر مدیر مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، طرفین جهت هم‌افزایی و ایجاد هماهنگی بیشتر برای رفع مشکلات توسعه فناوری و جذب ایده افراد مستعد صحبت کرده و موانع جذب تسهیلات را بررسی کرده و راه‌‌حل‌های آن نیز را مورد بررسی قرار دادند. پس از این گفت‌‌وگوی دکتر سپهوند از شرکت‌های حاضر در این مرکز بازدید کردند.


در ادامه این سفر کاری دکتر سپهوند با حضور در دفتر دکتر رنجبر‌کریمی، سرپرست دانشگاه ولی‌عصر (عج)، پیرامون اقدامات لازم جهت راه‌اندازی پردیس پارک علم و فناوری در این شهرستان به گفت‌وگو پرداختند. 

در این جلسه دکتر سپهوند ضمن رضایت از پویایی مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر(عج)، خواستار همکاری بیشتر برای ارتقای توان حرکتی این مرکز شد و گفت:« طی بازدید صورت گرفته از مجموعه موزه دانشگاه، می‌توان پس از تعمیرات و تجهیز به عنوان مکان مناسب جهت راه‌اندازی پردیس علم و فناوری رفسنجان مورد استفاده قرار گیرد. پارک علم و فناوری استان هم به عنوان متولی در امر توسعه فناوری، حمایت مالی لازم را در جهت اعطای تسهیلات کم بهره به شرکت‌های پارکی  انجام می‌دهد.»


سپهوند در ادامه با توجه به سهم ارگان‌های دولتی در صندوق نوآوری و شکوفایی که فقط شامل پارک علم و فناوری استان کرمان و دانشگاه ولی‌عصر(عج) می‌باشد، خواستار افزایش تعاملات دانشگاه ولی‌عصر(عج) در صندوق نوآوری و شکوفایی استان کرمان شد.

دکتر رنجبر کریمی سرپرست دانشگاه ولی‌عصر (عج) در این دیدار گفت:« مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر(عج)، به عنوان اولین مرکز رشد دانشگاهی در ایران آغاز به کار کرد و بیش از یک دهه فعالیت و زحمت برای آن کشیده شده است.»


رنجبر افزود:« طی مصوبه هیئت دولت، ۷ میلیارد تومان بودجه برای راه‌اندازی پردیس علم و فناوری رفسنجان به این دانشگاه تخصیص پیدا کرده است، که کارهای لازم جهت اخذ و بهره‌برداری از آن برای به حرکت در آوردن این پردیس، در حال انجام است.»


دکتر سپهوند در ادامه این گفت‌وگو اذعان داشت:« با راه‌اندازی پردیس علم و فناوری رفسنجان، شرکت‌هایی که پس از ۳ سال فعالیت در مرکز رشد رفسنجان، برای ارتقای خود به عنوان شرکت پارکی باید به کرمان مهاجرت کرده و از مرکز رشد دانشگاه جدا می‌شوند، در شهر رفسنجان مانده و ادامه فعالیت خود را زیرنظر همین مجموعه اما با حمایت پارک علم و فناوری استان به ثمر نشانند.»


در ادامه این دیدار دکتر جعفرپور، معاون پژوهشی این دانشگاه از افق فعالیت این معاونت در جهت جذب تسهیلات برای رشد و ارتقای مرکز رشد و توسعه فناوری شرکت‌‌ها گفت. او همچنین با مطرح کردن این موضوع که اعضای هیئت علمی برای استفاده از فرصت مطالعتی می‌بایست مدت زمان ۶ ماه را در صنعت فعالیت کنند، گفت:« انتظاری که از پارک استان داریم این است که به منظور ترویج فرهنگ‌ کارآفرینی در این امر دانشگاه ولی‌عصر(عج) را حمایت کند»، که با موافقت دکتر سپهوند همراه شد.


در پایان هم دکتر محمدی، مدیر مرکز رشد این دانشگاه ضمن بیان ساختار تشکیل شده برای مجموعه فناوری شهرستان کرمان و برقراری ارتباط قوی با پارک علم و فناوری به عنوان متولی امر توسعه به بیان چشم‌اندازهای آینده مرکز رشد این شهرستان پرداخت.


در پایان این دیدار دکتر سپهوند به همراه دکتر فرحبخش، دکتر جعفرپور و دکتر محمدی از تعدادی از شرکت‌های فناور مرکز رشد دانشگاه دیدن کردند.


در پایان این سفر دکتر سپهوند با حضور در دفتر شتاب‌دهنده کایت با مدیرعامل آن مهندس علیپور دیدار کرد و پیرامون مسائل حمایتی و فعالیت مشترک با پارک به بحث پرداخت.



١٢:٠٠ - پنج شنبه ٢٧ آبان ١٤٠٠    /    عدد : ٢٨٥١    /    تعداد نمایش : ٤٩٧