چاپ        ارسال به دوست

معاون وزیر علوم در جمع روسای دانشگاه‌های استان کرمان تصریح کرد؛

ظرفیت دانشگاهی استان کرمان از فاخرترین مجموعه های آموزش عالی کشور است

دکترعلی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست روسای دانشگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه ظرفیت مجموعه آموزش عالی استان کرمان جزء فاخرترین مجموعه‌های آموزش عالی کشور است افزود: باید ظرفیت هایی که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته را به مرحله بهره‌وری برسانیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جلسه که دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته نیز شرکت داشت معاون وزیر علوم تصریح کرد: روسای مراکز آموزش عالی استان کرمان دلسوز، زحمت‌کش و دغدغه‌مند هستند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مدیران تاکید کرد: ظرفیت ها را به خوبی معرفی نمایند تا باعث تحول در اقتصاد آموزش عالی شوند.

همچنین دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از معاون مالی و اداری وزارت علوم گفت:معرفی توانمندی‌های استان کرمان به مسئولان کشور یکی از ضروریات است، هر وقت مسئول بلند پایه‌ای به کرمان سفر می‌کند از کمبودها و کاستی‌ها سخن می گوییم، در حالی که باید در کنار آن، ظرفیت ها و توانمندی‌های بالای استان را نیز ذکر کرد.

وی گفت:الحمدلله استان کرمان جامعه دانشگاهی نخبه، با پتانسیل و ظرفیت بالا دارد که می‌تواند حلال بسیاری از مسائل و مشکلات کشور باشد.

وی تاکید کرد: دانشگاه‌های استان به خصوص در حوزه صنایع و معدن در شمال استان و در حوزه کشاورزی در جنوب استان دارای ظرفیت‌های خوبی و فعالی هستند.

دکتر زاهدی گفت: متاسفانه با وجود این ظرفیت‌ها در استان بسیاری از صنایع مشکلات‌شان را به دانشگاه‌های تهران ختم می‌کنند که ما باید با دعوت از مدیران بتوانیم آنها را با توانمندهای استان آشنا کنیم تا صنایع استان از این ظرفیت‌ها بهرمند و با دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری داشته باشند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود توانمندهایی که در استان است کمبودی‌هایی هم در استان وجود دارد که بعضی جاها این کمبودها کلیدی است.

وی تصریح کرد: که اگر بتوانیم یک آزمایشگاه مرکزی در استان کرمان احداث کنیم که تمامی امکانات آزمایشگاهی مورد نیاز جامعه دانشگاهی و حتی صنعتی را در آن مستقر کنیم این مساله به نفع کشور خواهد بود و در کنار احداث آزمایشگاه انتظار داریم اداره ملی استاندارد نیز بخش زیادی از ماموریت‌های خود را که به بخش خصوصی واگذار می‌کند به این آزمایشگاه واگذار کند تا بتوانیم در پیشبرد اهداف جامعه دانشگاهی قدمی برداریم.

دکتر زاهدی از تصویب اعتبارات خوبی برای دانشگاه‌های استان در زمینه احداث خوابگاه‌های دانشجویی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و توسعه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی خبر داد.

در ادامه دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و روسای دانشگاه‌های استان در خصوص مسائل و مشکلات دانشگاه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

این جلسه ۲۰ مرداد در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

 


١٤:٤٧ - جمعه ٢١ مرداد ١٤٠١    /    عدد : ٣٢٨٩    /    تعداد نمایش : ٧١٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج