چاپ        ارسال به دوست

مدیران ارشد شرکت ارتباطات زیرساخت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، حضور یافتند.

دکتر سید محمد رضوی زاده عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به همراه مهندس موسوی مدیر امور استان‌های شرکت ارتباطات زیرساخت و مهندس فلاح مدیر ارتباطات زیرساخت استان کرمان و هیأت همراه، با حضور در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، ضمن بازدید از آزمایشگاه فیبر نوری در نشستی با حضور رئیس دانشگاه، رئیس پژوهشگاه و جمعی از مسئولین حوزه پژوهشی و اعضای هیأت علمی دانشگاه، شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پژوهشکده فوتونیک، دکتر رضوی زاده عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت و رئیس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، هدف از این دیدار را بازدید از آزمایشگاه فیبر نوری پژوهشکده فوتونیک و بررسی خدمات و توانمندی‌های این آزمایشگاه و کمک در جهت ارتقای آن و همچنین بررسی زمینه‌های همکاری پژوهشی مشترک عنوان کرد.

 وی در ادامه خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از هر نوع همکاری علمی و فناورانه که منجر به رفع مشکلات صنعت و ارتباط بیشتر با دانشگاه شود؛ استقبال خواهد کرد.

در ادامه نشست دکتر ثمره هاشمی رئیس پژوهشکده فوتونیک، ضمن معرفی مختصر پژوهشکده فوتونیک اظهار داشت: آزمایشگاه تأیید نمونه فیبر نوری در سال 1387 با حمایت مرکز تحقیقات مخابرات ایران در پژوهشکده فوتونیک راه‌اندازی شده است.

وی اذعان داشت: در این آزمایشگاه همه پارامترهای اپتیکی و هندسی فیبر نوری قابل‌اندازه‌گیری بوده و تصریح کرد: ازلحاظ تجهیزات موجود در کشور بی همتا می‌باشد.

رئیس پژوهشکده فوتونیک در ادامه سخنانش بر هدایت فعالان حوزه فیبر نوری در بخش تجاری و دانشگاهی در راستای بهره‌وری از این آزمایشگاه تأکید کرد و مساعدت در تجهیز بیشتر و ارتقای دستگاه‌ها و تعریف طرح‌های پژوهشی مشترک را حائز اهمیت دانست.

در این نشست همچنین اعضا هیأت علمی به بیان معرفی پتانسیل‌های مربوطه در دانشگاه و طرح زمینه‌های همکاری مشترک پرداختند و همچنین دیدگاه‌ها و چالش‌های روبرو در این صنعت نیز توسط مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح گردید.

در پایان این نشست دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه ضمن بیان سخنانی در خصوص مسائل مطرح‌شده در نشست عنوان کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با داشتن اعضای هیأت علمی جوان، متخصص و فعال و زیرساخت‌های لازم در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، در راستای خدمت و رفع نیازهای کشور نقش سازنده‌ای خواهد داشت و اظهار امیدواری کرد؛ بتوان باهم افزایی و تشریک‌مساعی به اهداف موردنظر صنعت و دانشگاه دست‌یافت.

گفتن است: دکتر سید محمد رضوی زاده و هیأت همراه در بازدید از آزمایشگاه تأیید نمونه فیبر نوری پژوهشکده فوتونیک و آگاهی از روند و مشخصات آزمون‌های این آزمایشگاه، ضمن منحصربه‌فرد خواندن تجهیزات آن، خاطرنشان کرد: با همکاری مشترک و طرح موضوع در نهادهای بالادستی خواهیم توانست از ظرفیت‌های این آزمایشگاه بیش‌ازپیش بهره‌برداری نمود.

 


١٩:٠٥ - يکشنبه ١٤ آذر ١٤٠٠    /    عدد : ٢٨٨٨    /    تعداد نمایش : ٣٧٥٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج