به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س) سومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، جشنواره خیریه غذای سالم پیش از ظهر شنبه 3 اسفندماه با حضور دکتر محمدجواد آروین رئیس دانشگاه، دکتر زهرا حسنی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده و جمعی از مسئولان، کارمندان، اعضای هیئتعلمی و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گشایش یافت.
در این جشنواره همراه با برپایی 8 غرفه انفرادی و دو غرفه بهصورت مشارکت گروهی برگزار شد.و همچنین به کانون حمایت از بیماریهای هموفیلی کرمان نیز غرفهای اختصاص دادهشده بود.
استقبال کارکنان، اعضای هیئتعلمی، دانشجویان حاضر در دانشگاه و مدیران از جشنواره، شورونشاط حاکم بر فضای برگزاری جشنواره، احساس رضایت از مشارکت در عمل خیر، تنوع عرضه غذا، توجه به ارائه غذاهای مقوی و مفید و استفاده از مواد اولیه مرغوب از مهمترین ویژگیهای جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بود که میتوان به آنها اشاره کرد.
سومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته که در سالن غذاخوری دانشگاه برگزار شد ساعت 13:30 به کار خود پایان داد.
گفتنی است دوره اول این جشنواره در تیرماه سال 1396 در دهه کرامت برگزار شد که بنا به درخواست بیشتر شرکتکنندگان برای سومین بار در 3 اسفندماه سال جاری نیز برگزار شد.
جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در چهارچوب برنامههای گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) با مصوبه شورای فرهنگی و مشارکت بخشهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
عواید حاصل از فروش جشنواره غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به امور خیریه و کمک به سیلزدگان اختصاص مییابد.
access deny [525]