چاپ        ارسال به دوست

در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا صورت گرفت؛

تولید الکل توسط فناوران پارک علم و فناوری کرمان/ تولید روزانه ۳ تا ۵ هزار لیتر

به گزارش  روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری، با شیوع کرونا همه مشاغل موجود در کشور دست به دست یک دیگر داده تا به یاری خداوند جامعه را از وجود این ویروس پاکسازی کنند، در این بین برخی مشاغل تغییر کاربری داده و با تولید الکل به یاری نظام سلامت کشور آمدند.
مهندس علی مهرابی مدیرعامل شرکت کیمیا نوش سلامت یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری کرمان در این خصوص گفت: شرکت ما با هدف تولید نوشیدنی گاز دار از خرما راه اندازی شده و براساس زمان بندی های صورت گرفته قرار بود آخر فروردین رسماً آغاز به کار کند.
وی مطرح کرد: نوشیدنی تولیدی شرکت ما یک نوشیدنی تخمیری است، از این رو دستگاه هایی که عملیات تخمیر را انجام می دهند در این مجموعه قرار دارند.
وی افزود: با شیوع کرونا و نیاز استان ما به تولید الکل تصمیم گرفته شد که مدتی عملیات تولید نوشیدنی گازدار متوقف و به جای آن الکل تولید و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گیرد.
مهندس مهرابی بیان کرد: با توجه به اینکه ۹۰ درصد از دستگاه های تولید الکل در این واحد تولیدی موجود است طبق رایزنی هایی که با معاونت بهداشت و درمان علوم پزشکی کرمان انجام شد، ۱۰ درصد تجهیزات ناقص تامین شده و تا حل بحران کرونا در کشور الکل تولید می کنیم.
وی یادآورشد: نصب تجهیزات در این کارگاه فردا به اتمام می رسد و به یاری خداوند از امروز سه شنبه تولید الکل در این واحد تولیدی آغاز می شود.
مهندس مهرابی تصریح کرد: براساس نظر کارشناسان انتظار می رود این واحد تولیدی روزانه ۳ تا ۵ هزار لیتر الکل تولید کند، در حال حاضر حدود ۲۰ نفر در این کارگاه مشغول فعالیت هستند و بخش اصلی نیروی انسانی ما را ناشنوایان تشکیل می دهند.
مهندس مهرابی ادامه داد: به دنبال افزایش روزانه تولید الکل در این واحد تولیدی میزان نیروهای مشغول به کار هم افزایش پیدا می کنند.

مدیرعامل شرکت کیمیا نوش سلامت تصریح کرد: الکل تولیدی این واحد در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان قرار می گیرد و توسط این مرکز برای استفاده بین بیمارستان ها توزیع می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که بیمارستان ها به الکل نیازی نداشته باشند براساس سیاست های دانشگاه علوم پزشکی در داروخانه ها توزیع می شود.
گفتنی است بحران شیوع کرونا در ایران بار دیگر ثابت کرد که پیش از منافع شخصی، اهمیت به حفظ جان شهروندان و تلاش برای پیشگیری از شیوع بیماری هنوز هم اولویت اول عده زیادی از تولیدکنندگان در کشور است.


٠٨:٣٦ - سه شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٩    /    عدد : ٢٠٦٧    /    تعداد نمایش : ١٢٩٧