چاپ        ارسال به دوست

مهندس نورانی مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری کرمان در جمع بیش از 60 شرکت دانش بنیان و واحد فناور:

صندوق در شش زمینه به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور تسهیلات پرداخت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری، مهندس مجید نورانی مدیر عامل  صندوق پژوهش و فناوری استان گفت : صندوق با گرفتن مجوز از کارگروه صندوق پژوهشی کشور و  ۵۸ درصد سهام متعلق به بخش خصوصی ۴۲ درصد مابقی مربوط به دولت یعنی دانشگاه ولیعصر رفسنجان، دانشگاه باهنر کرمان و پارک علم و فناوری شروع به کار کرد.

نورانی ادامه داد : در حال حاضر کارگزاری منابع مالی طی پنج  قرارداد عاملیت  که با پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری صندوق نوآوری و شکوفایی انعقاد کردیم،توانستیم حدود ۳۰ میلیارد تومان منابع مالی جذب کنیم که ۷۰ درصد آن محقق شده است.

و در این مدت حداقل  ۲۰شرکت برای گرفتن تسهیلات از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری به صندوق مراجعه کرده آمد.

مدیر عامل  صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان  گفت: در پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان فراغت بیشتری نسبت به سایر واحدهای فناوری داریم از این رو می‌توان پرداخت تا سقف  ۵۰۰میلیون تومان از طریق خود صندوق  و تا سقف ۲میلیارد تومان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت نماییم.

مهندس نورانی گفت:شرکت ها  برای همکاری باید  چک لیست هاصندوق را پر و تحویل نمایند   که میتوان به اظهار نامه مالیاتی ،مدارک هویتی ... اشاره داشت و مبنای پرداخت ارائه دقیق گزارش و ثبت  مستندات خواهد بود.

مهندس نورانی در پایان با تشریح   دقیق حوزه های پرداخت تسهیلات صندوق اشاره کرد و بیان داشت:

تسهیلات نمونه سازی : برای موارد ثبت اختراع، کسب فناوری (دریافت حق امتیاز)، ساخت تعداد محدودی از محصول با قابلیت ظرفیت سازی  برای ورود محصولات دانش بنیان به بازار ، اعطا می شود. ( نرخ کارمزد این تسهیلات 8% می باشد ) 

 

تسهیلات صنعتی :  برای تامین هزینه اولیه تجهیز کارگاه و آماده سازی خط تولید، طراحی صنعتی، انجام آزمون و رفع اشکال، تولید آزمایشی و بازاریابی، هزینه های تامین مکان و خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات اعطا می شود.( نرخ کارمزد این تسهیلات 10% می باشد ).

تسهیلات سرمایه در گردش : برای تامین بخشی از هزینه های جاری تولید محصول شامل : مواد اولیه و کمکی، دستمزد، اجاره محل، برون سپاری و  همچنین تامین بخشی از هزینه های مرتبط با اجرای قراراداد جاری، اعطا می شود.( نرخ کارمزد این تسهیلات 12% می باشد).

تسهیلات لیزینگ : برای تامین مالی بخشی از مبلغ قرارداد و به شرط موجود بودن کالا در انبار فروشنده، حمایت از توسعه بازار محصولات و خدمات دانش بنیان، اعطا  می شود. ( کارمزد این تسهیلات 12% می باشد ).

تسهیلات سفارش ساخت ( استصناع ) : برای تامین مالی بخشی از مبلغ قراداد سفارش ساخت محصول، حمایت از توسعه بازار محصولات و خدمات دانش بنیان اعطا  می شود. ( نرخ کارمزد این تسهیلات 12% می باشد)

تسهیلات سرمایه گذاری جسورانه ( VC نرخ کارمزد این تسهیلات 4 % می باشد ) .

تبصره : تسهیلات فوق به شرطی که حداقل یک نمونه آزمایشگاهی از محصول ( دانش بنیان مورد تایید کارگروه ) اعطا می شود.

تسهیلات لیزینگ و سفارش ساخت (استصناع) حداکثر تا سقف70%مبلغ فاکتور یا قرارداد فروش منوط به احراز پرداخت حداقل30% مبلغ از سوی خریدار قابل پرداخت است و  به کالاهای بادوام و سرمایه ای، تعلق می گیرد و  منوط به تحویل کالا به خریدار و  در مرحله  بعد نصب و راه اندازی دستگاه می باشد.


١٧:١٧ - دوشنبه ١٠ تير ١٣٩٨    /    عدد : ١٥٣٣    /    تعداد نمایش : ١٣٨٧