چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در جلسه پرسش و پاسخ ویژه دانشجویان تاکید کرد:

استفاده از شیوه آموزش تلفیقی (حضوری و مجازی) در دوران پسا کرونا بهترین نوع آموزش در دانشگاه ها خواهد بود

جلسه پرسش و پاسخ ویژه دانشجویان در سال تحصیلی 1401-1400، با حضور رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و همراهی «معاون آموزشی و پژوهشی» و «معاون دانشجویی و فرهنگی» عصر چهارشنبه 15 دی ماه، از ساعت 17:30 تا 20 به‌صورت برخط برگزار شد.

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه، در ابتدا ضمن عرض خوشامد گویی به دانشجویان به ویژه دانشجویان ورودی جدید، اظهارداشت: متاسفانه به دلیل محدویت های کرونایی امسال نیز دیدار حضوری دانشجویان میسر نگردید و همانند سال گذشته آموزش ها به صورت مجازی انجام می شود و ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک با نابودی کووید 19، شرایطی فراهم شود که شاهد حضور همه دانشجویان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته باشیم.

رئیس دانشگاه، هدف از برگزاری این جلسات در هر ترم را شنیدن نقطه نظرات، پیشنهادها و انتقادات دانشجویان در جهت رفع مسائل و مشکلات آنها برشمرد.

دکتر محبی در ادامه سخنانش، ضمن تشریح ساختار دانشگاه در سه بخش آموزش، پژوهش و فناوری اظهارداشت: با توجه به اینکه بخش ستادی حوزه فناوری دانشگاه (پارک علم و فناوری) در کرمان مستقر می باشد به منظور تسهیل در امر فعالیت های فناورانه دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه، مرکز رشد شماره دو، در محل دانشگاه تحت نظارت پژوهشگاه راه اندازی و تجهیز شده است.

در این راستا وی اذعان داشت: دانشجویان با فرصت فراهم شده در جهت ارائه ایده‌های فناورانه و برنامه‌ریزی برای کاربردی نمودن موضوعات پایان نامه‌ها و رساله‌های دکتری با همکاری اساتید مجرب دانشگاه خواهند توانست گام های موثری بردارند.

دکتر محبی در ادامه عنوان کرد: درجامعه کنونی آنچه در کنار تولید علم و انتشار مقاله ضرروری به نظر می رسد؛ گسترش تحقیقات کاربردی در جهت رفع مشکلات جامعه و صنعت می باشد و تصریح کرد: زمان آن رسیده؛ دانشجویان با توان علمی خود و کمک اساتیدشان با تلاشی مضاعف با کاربردی نمودن پژوهش ها در جهت تولید محصولات داخلی در راستای خود کفایی کشور و رفع موانع و مشکلات قدم های اثربخشی بردارند..  

در ادامه این نشست، دانشجویان نقطه نظرات، پیشنهادها، و درخواست،های خود را پیرامون مسائلی از جمله برپایی امتحانات به صورت مجازی، راه اندازی مجدد سالن غذاخوری، افزایش اعتبار انتشارات، افزایش اعتبار هزینه های پایان نامه ها، ساماندهی و بهبود وضعیت فضای فیزیکی سالن های ورزشی، تسهیل روند کارهای دانشجویی از طریق سامانه های الکترونیکی و تمدید زمان دفاع از پایان نامه ها در شرایط فعلی، عنوان کردند.

در ادامه  در رابطه با موارد مطرح شده توضیحاتی از سوی مسئولین حاضر در جلسه ارائه گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در پایان جلسه دکتر محبی با بیان اینکه همه موارد مطرح شده پس از بررسی در حوزه‌های مربوطه دردستورکار قرارداده خواهد شد؛ در خصوص تصمیم گیری بر تداوم آموزش مجازی عنوان کرد: با توجه به شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا در شیوه آموزش ایجاد شد و آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری گردید؛ تصریح کرد: این شیوه آموزشی دستاوردهایی در دو سال اخیر به همراه داشته است

وی اذعان داشت: می توان دردوران پسا کرونا نیز با برنامه ریزی صحیح به صورت تلفیقی (حضوری و مجازی) بهترین نوع آموزش را در دانشگاه ها داشته باشیم. 

 


٢٠:٠٤ - پنج شنبه ١٦ دی ١٤٠٠    /    عدد : ٢٩٤٤    /    تعداد نمایش : ٣٤٨١


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج