چاپ        ارسال به دوست

دکتر لشکری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته در نشست مشاوران کسب و کار با دانشگاهیان و فناوران استان کرمان تاکید کرد:

دانشجویان بهتر است از بدو ورود به دانشگاه به فکر ورود به دنیای کار باشند و مسیر کسب و کار و کارآفرینی را طی نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست مشاوران کسب‌وکار با دانشگاهیان و فناوران استان کرمان پیش از ظهر امروز در مرکز همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیرکل اداره کار و رفاه اجتماعی و مسئولین آموزشی و پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد؛ دکتر لشکری معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان تأکید کرد: در راستای راه‌یابی دانشجویان به محیط کسب و کار بهتر است دانشجویان از بدو ورود به دانشگاه، آینده نگر باشند و به فکر ورود به دنیای کار باشند و مسیر کسب و کار و کارآفرینی را طی نمایند.

دکتر لشکری با اشاره به اینکه کار، شغل و حرفه سه واژه اصلی و متفاوت در فرایند کسب ‌و کار می باشد؛ در تعریف واژه کار بیان کرد: که داشتن کار نیاز به مهارت و تخصص خاصی ندارد و شخص می‌تواند با داشتن یکسری مهارت عمومی به کاری مشغول شود.

وی همچنین با اعلام اینکه در دنیا در حدود 12 هزار و در ایران حدود 3500 عنوان شغلی تعریف‌شده است؛ تصریح کرد: داشتن شغل نیاز به شرایط و صلاحیت‌های خاصی است و افزود: افراد صاحب حرفه نیز به کسانی گفته می شود که با جدیت و پشتکار صاحب شغلی شده اند و به آن شغل علاقه دارند و قصد ترک آن را ندارند و بتوانند وظایف آن شغل را در سطح حرفه ای انجام دهند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در ادامه با اشاره به اینکه: درگذشته راه‌اندازی کسب‌ و کار بیشتر متکی به حمایت‌های نهادهای دولتی و بنگاه‌های اقتصادی بوده، اما امروزه با توجه به افزایش رشد تقاضا برای کار، و محدودیتهای مالی دولت و سایر نهادهای حمایتی، افراد جویای کار بایستی با دید کارآفرینانه به فرصتها نگاه کنند و از حداقل‌ها برای راه اندازی کسب و کار استفاده کنند.

وی روابط انسانی، دوستان خوب، ارتباط مؤثر با اساتید دانشگاه و صاحبان صنعت و ایده را ازجمله عوامل مؤثر درزمینه کارآفرینی برشمرد.

قرار گرفتن در مسیر فرایند کسب‌ و کار، ارتقاء بخشیدن رزومه، آشنایی با اصول و فنون مصاحبه‌های استخدامی، انجام کارهای داوطلبانه، افزایش مهارتهای عمومی مانند زبان و نرم افزارهای تخصصی و توسعه ارتباطات انسانی از جمله توصیه‌های دکتر لشکری به دانشجویان در این نشست بود.

مهندس رضا اسماعیلی مدیرکل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی دیگر سخنران این نشست ضمن تبریک هفته جهانی کار آفرینی با ارائه آمارو ارقام مربوط به وضعیت اشتغال، عنوان کرد: استان کرمان با داشتن جمعیت بالا و پتانسیل های بالقوه در زمینه صنایع، معادن و کشاورزی بستری مناسب برای ایجاد اشتغال و کار آفرینی است.

وی از دانشگاهها به عنوان مراکز اصلی تولید ایده و خلاقیت در جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه در امر کارآفرینی و اشتغال زایی نام برد و خاطر نشان کرد: دانشجویان با داشتن هدف مناسب در آغاز تحصیلات عالیه می توانند نقش به سزایی در امر کسب و کار داشته باشند.

در ادامه این نشست مهندس سید محمدحسین طباطبایی، مهندس وحید شهبا و مهندس میثم زارع به ترتیب مدیر شرکت مشاوره کارآفرینی ارمانشهر سگال، شرکت مشاوران کارآفرینی ایده اندیش و شرکت کارآفرینی ایده برتر و به بیان نقطه نظرات و تجربیات خود در امر کسب‌وکار پرداختند

 در پایان نشست در رابطه با پرسش‌های شرکت‌کنندگان با ارائه مشاوره رایگان از سوی مشاوران بحث و تبادل‌نظر صورت پذیرفت.

 

 


١٤:١٦ - شنبه ٢ آذر ١٣٩٨    /    عدد : ١٨٠٨    /    تعداد نمایش : ١٦٦٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج